15 Haziran 2012 Cuma

Sezonun Ardından: Engelsiz Aslanlar

  Galatasaray Tekerlekli Sandalye basketbol takımı Galatasaray'ın en özel şubesi belkide. Galatasaray'ın işte gerçek ruhu diye inliyor maçlarda tribünler. Her sene yarıştığı her dalda kupayı hedefleyip bunu başarabilen, engel nedir bilmeyen insanlardan kurulu bir takım.
  Galatasaray sezona Joponya'da düzenlenen kıtalar arası kupasını alarak başladı. Ev sahibi Miyagi Max'i yenerek kıtalar arası şampiyon oldu.
  Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı her sezon olduğu gibi bu sezona da her dalga kupa hedefiyle girdi. Bu sezonun ayrı bir özelliği vardı. Şampiyonlar ligi maçları maçları İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'ndaydı. Taraftarının önünde kupa almanın mutluluğunu yaşıyacaktık bu sezon. Ama olmadı ne yazık ki. Belkide takımı daha maç başlamadan şampiyon ilan etmenin verdiği rahatlık da bunda önemli etkendir. Neticede olmadı işte. Ama bu takım yine de hakettiği gibi ayakta alkışlandı.
  Türkiye'de ise TSB Süper Ligi'ni namağlup bitiren Galatasaray, play off'larda 1-0 önde başladığı seride İzmir BŞB'yi 3-0 yenerek finale çıktı. Finaldelki rakip Beşiktaş oldu. Beşiktaş karşısında da 1-0 önde başlayan Galatasaray, seride 3-0 galip gelmesini bildi ve üst üste 6. kez şampiyon oldu.

Not: Resimler galatasaray.org 'dan.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder